Asociația a fost înființată în aprilie 2004. Membrii sunt în principal tineri adulti care traiesc in grija statului, precum și experți în protecția copilului, așa că știu de problemele persoanelor în cauză de la distanță mică. Fondatorii au fost de-a face de mai mulți ani cu situația tinerilor ieși din grija statului trebuie să facă față atunci când ieși în viața reală din circumtances în condiții de siguranță.

Principalele obiective ale unității de asociere: pentru a oferi o mână de orientare în viață, pentru a ajuta pe cei care sunt în nevoie, pentru a îmbunătăți circumtances viață și șansele de copii și tineri care trăiesc în îngrijire de protecție a copilului, precum și pentru a reduce numărul de copii intrând în grija statului.

Câmpurile accentuat în activitățile asociației:

- Furnizarea de servicii de stat foștilor oameni promovate.

- Activități științifice, de cercetare.

- Îmbunătățirea sansa pentru egalitatea de șanse a grupurilor defavorizate.

http://english.vagoe.hu

lifelong learning

Acest proiect este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Responsabilitatea privind conţinutul acestei publicaţii revine exclusiv autorilor. Conţinutul nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene. Comisia Europeană nu este responsabilă pentru orice utilizare a informaţiilor conţinute în acest material.

phone

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

Joomla templates by Joomlashine