SDL

Secretariado Diocesano de Lisboa da Obra Nacional da Pastoral dos Ciganos - Numeroasele inițiative întreprinse, includ crearea a Jurnalului CARAVAN, Ziua Națională a țiganilor (24 iunie) și proiecte de formare și promovare a copiilor romi și femei.

Există mai multe pelerinaje naționale și internaționale pentru romi, numeroase evenimente pentru promovarea culturii rome și să crească gradul de conștientizare a problemelor sociale ale romilor cu majoritatea societății, printre care punctul culminant a fost realizare în 1998: o expoziție internațională a culturii țigănești (EXPOCIG '98). Suntem, de asemenea, sprijinirea creării de mai multe asociații de țigani și recent Federația Calhim (Cigana le Romano) Portugheză (FECALP). Aceasta asociere a fost creat pentru a sprijini Forumului privind romii iberic.

http://www.portal.ecclesia.pt/onpc

lifelong learning

Acest proiect este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Responsabilitatea privind conţinutul acestei publicaţii revine exclusiv autorilor. Conţinutul nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene. Comisia Europeană nu este responsabilă pentru orice utilizare a informaţiilor conţinute în acest material.

phone

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

Joomla templates by Joomlashine